(+420) 777 231 829KONTAKTUJTE NÁS
0item(s)

Váš nákupní košík je prázdný.

Zboží bylo úspěšně vloženo do vašeho nákupního košíku.

Zásady ochrany osobních údajů

Tyto zásady ochrany soukromí stanovují jak Repasy.eu používá a chrání veškeré informace, které poskytujete Repasy.eu během používání těchto webových stránek. Repasy.eu zaručuje, že vaše soukromí je chráněno. Pokud vás požádáme o poskytnutí určitých informací, které vás mohou identifikovat při používání těchto webových stránek, můžete si být jistí, že budou použity pouze v souladu s tímto prohlášením o ochraně osobních ůdajů. Repasy.eu může tyto zásady čas od času změnit tím, že zaktualizuje tuto stránku. Proto byste tuto stránku měli občas navštívit a ujistit se, že souhlasíte s případnými změnami.

Jaké informace shromažďujeme

Můžeme shromažďovat následující informace:

  • jméno
  • kontaktní informace včetně e-mailové adresy
  • demografické informace jako PSČ, preference a zájmy
  • další informace týkající se zákaznických průzkumů a/nebo nabídky

 Úplný seznam cookies, které používáme, naleznete v sekci Seznam požívaných cookies.

Co děláme s informace,které shromažďujeme

Tyto informace potřebujeme, abychom porozuměli vašim potřebám a mohli vám poskytnout lepší služby, a to zejména z následujících důvodů:

  • Vedení vnitřních záznamů.
  • Můžeme tyto informace použít, abychom vylepšili naší nabídku produktů a služeb.
  • Můžeme pravidelně zasílat reklamní e-maily o nových produktech, speciálních nabídkách nebo jiné informace, o kterých si myslíme, že by vás mohly zajímat, pomocí e-mailové adresy, kterou jste nám poskytli.
  • Čas od času můžeme vaše údaje použít také pro kontaktování za účelem výzkumu trhu. Můžeme vás kontaktovat e-mailem, telefonicky, faxem nebo poštou. Poskytnuté informace můžeme také použít pro přizpůsobení webových stránek podle vašich zájmů.

Bezpečnost

Ujišťujeme vás, že vaše informace jsou v bezpečí. Aby se zabránilo neoprávněnému přístupu nebo zveřejnění, zavedli jsme vhodné fyzické, elektronické a řídící postupy pro ochranu a zabezpečení informací, které shromažďujeme online.

Jak cookies používáme

Cookie je malý soubor, který kontroluje, zda má oprávnění být umístěn na pevném disku počítače. Jakmile vyjádříte souhlas s používáním cookies, je soubor uložen a cookie nám pomáhá analyzovat internetový provoz, nebo vás upozorní při návštěvě určité stránky. Cookies umožňují webové aplikaci reagovat na vás jako jednotlivce. Webová aplikace může přizpůsobit své operace podle vašich potřeb, oblíbenosti či neoblíbenosti sběrem a zapamatováním informací o vašich preferencích.

Používáme cookies pro záznam komunikace abychom zjistili, které stránky jsou používány. To nám pomáhá analyzovat data o provozu webových stránek a zlepšovat je, aby se přizpůsobily podle potřeb zákazníka. Tyto informace používáme pouze pro účely statistické analýzy a poté jsou data odstraněna ze systému.

Obecně nám cookies pomáhají poskytnout vám lepší webové stránky díky tomu, že nám umožní sledovat, jaké stránky jsou pro vás užitečné a jaké ne. Cookie nám v žádném případě nedávají přístup k vašemu počítači nebo k jakýmkoliv informace o vás, kromě údajů, které s námi budete chtít sdílet. Můžete se rozhodnout, zda cookies přijmete či odmítnete. Většina webových prohlížečů cookies automaticky akceptuje, ale většinou je možné změnit nastavení prohlížeče tak, aby cookies odmítal, pokud si to přejete. To může zabránit plnému využití webových stránek.

Odkazy na jiné webové stránky

Naše webové stránky mohou obsahovat také odkazy na jiné stránky. Nicméně, pokud jste použili tyto odkazy a opustili naše stránky, měli byste mít na paměti, že nad těmito jinými webovými stránkami nemáme žádnou kontrolu. Proto nemůžeme být zodpovědní za ochranu a soukromí všech informací, které poskytnete při návštěvě těchto stránek a tyto stránky se neřídí tímto prohlášením o ochraně soukromí. Měli byste být opatrní a podívat se na prohlášení o ochraně soukromí, vztahující se na tyto na webové stránky.

Kontrola vašich osobních informací

Shromažďování nebo používání vašich osobních údajů můžete měnit následujícími způsoby:

  • kdykoli budete vyzváni k vyplnění formuláře na webových stránkách, podívejte se na pole, kterým vyjadřujete svůj souhlas či nesouhlas s použitím vašich osobních informací pro účely přímého marketingu
  • pokud už jste dříve vyjádřili souhlasil s použitím vašich osobních údajů pro účely přímého marketingu, může tento souhlas kdykoliv odvolat buď písemně nebo zasláním e-mailu na info@repasy.eu

Nebudeme prodávat, distribuovat nebo jinak poskytovat vaše osobní informace třetím stranám, pokud nebudeme mít váš souhlas nebo pokud nejsme ze zákona povinni tak učinit. Můžeme použít vaše osobní údaje pro zasílání propagačních informací třetích stran, o kterých si myslíme, že by vás mohly zajímat, pouze pokud nám sdělíte, že chcete tyto informace dostávat.

Podle Zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. nás můžete požádat o výpis osobních informací, které jsme o vás shromáždili. V tomto případě po vás můžeme požadovat úhradu nákladů, potřebných na poskytnutí této informace. Pokud chcete požádat o výpis informací, které o vás vedeme, pište na adresu Luneco computers Hlavanova 4 326 00 Plzeň - Slovany (zastávka tram. č.1 "Jedlová").

Pokud si myslíte, že jakékoliv informace, které o vás vedeme, jsou nesprávné nebo neúplné, co nejdříve nás informujte písemně nebo e-mailem na výše uvedenou adresu. Jakékoliv informace, které považujete za nesprávné neprodleně opravíme.

Seznam shromažďovaných cookies

V níže uvedené tabulce jsou uvedeny soubory cookie, které používáme a jaké informace tyto cookies ukládají.

Název COOKIEPopis COOKIE
CARTUchovává informaace o položkách ve vašem nákupním košíku.
CATEGORY_INFOUloží informaci o kategorii dané stránky, která umožňuje rychlejší zobrazování stránek.
COMPAREPoložky, které máte ve svém seznamu pro srovnání produktů.
CURRENCYVaše preferovaná měna.
CUSTOMERŠifrovaná verze vašeho zákaznického ID v obchodě.
CUSTOMER_AUtdIndikuje, zda jste přihlášeni ke svému uživatelskému účtu.
CUSTOMER_INFOŠifrovaná informace o vašem přiřazení do skupiny zákazníků.
CUSTOMER_SEGMENT_IDSID skupiny zákazníků.
EXTERNAL_NO_CACHEZnačka, která indikuje zda je je vypnuto nebo zapnuto cachování.
FRONTENDID vaší session na serveru.
GUEST-VIEWUmožňuje hostům (neregistrovaným zákazníkům) upravovat jejich objednávky.
LAST_CATEGORYPoslední navštívená kategorie.
LAST_PRODUCTPoslední produkt, který jste prohlíželi.
NEWMESSAGEOznačuje, zda byla přijata nová zpráva.
NO_CACHEIndikuje, zda je povoleno používat cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CARTOdkaz na informace o nákupním košíku a jeho historiiv případě, že o tyto informace požádáte.
POLLID jakékoliv ankety, které jste se zúčastnili.
POLLNInformace o tom, kterých anket jste se zúčastnili.
RECENTLYCOMPAREDPoložky, které jste naposledy porovnávali mezi sebou.
STFInformace o produktech, které jste odeslali e-mailem svým přátelům.
STOREZobrazení obchodu nebo vámi vybraný jazyk rozhraní.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIEInformace o tom, zda zákazník povolil či nepovolil používání cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDSPoslední zobrazené produkty.
WISHLISTŠifrovaný seznam položek ve vašem Seznamu přání.
WISHLIST_CNTPočet položek ve vašem Seznamu přání.
GOOGLE ANALYTICS (_ga, cid, utmv, utmz, utma, utmb, utmc)Analýzy návštěvnosti, sledování chování návštěvníků apod.
ADDTHIS (různé cookies)Nástroje pro sdílení obsahu stránek